Sponsoring

Het is het jaarlijkse niet te missen evenement in Hoef en Haag: de Zomerweidedag op het Kasteelterrein aan het Hoevesteinse Lint; standaard op de eerste zaterdag van juni, dat dit jaar precies op 1 juni valt.

Tijdens de Zomerweidedag is er weer een gezellige braderie met diverse ondernemers, zwem- en speelvermaak voor de kinderen, terrasjes, allerlei activiteiten, gezelligheid en een spetterend avondfeest. En natuurlijk hopen we op wederom een stralend zonnige dag!

Zevende editie 
Klein en bescheiden begonnen in 2018 met een paar kramen en een springkussen, groeide de Zomerweidedag de afgelopen zeven jaar gestaag uit tot een zeer geliefd en drukbezocht dorpsfestival dat vorig jaar bijna 3000 bezoekers trok uit Hoef en Haag en omgeving. Nu voor het vierde jaar op rij is dorpsvereniging Ons Hoef en Haag de organisator van dit evenement, waar Hoef en Haag CV bij de eerste jaargangen nog voor de organisatie en financiering tekende.
Het is de dorpsvereniging tot dusver steeds weer gelukt om met een klein team vrijwilligers en een bescheiden budget, een uniek, hoogstaand evenement neer te zetten. Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk en dankt zijn voortbestaan louter aan de contributie van de leden van de dorpsvereniging, de inzet van vrijwilligers én de hulp van sponsors.

Ook jij kunt de Zomerweidedag sponsoren!
Voor het eerst zal er dit jaar een groot LED-scherm van 3×2 meter op het terrein van de Zomerweidedag opgesteld staan waar logo’s en boodschappen van ondernemers, kleine zelfstandigen en particulieren de hele dag rouleren.
Ben je een lokale ondernemer, dan mag jouw logo hier niet op ontbreken! Voor een bedrag vanaf € 25,- tot € 100,- komt jouw bedrijfslogo of -boodschap voorbij op dit enorme scherm en sponsor je de organisatie (de hoogte van het sponsorbedrag bepaalt de roulatie-frequentie). Als je hieraan deelneemt, wordt je logo ook op deze pagina geplaatst met een link naar de eigen website onder het kopje ‘Vriend van de Zomerweidedag’.

Maar je hoeft natuurlijk niet per se ondernemer te zijn om te sponsoren! Wil je je oma of je geliefde verrassen met een leuke boodschap, dan kan dat ook! Voor slechts € 20,- verras jij familie of vrienden met een leuke foto met boodschap, bijvoorbeeld: “Opa gefeliciteerd met je 70verjaardag”, of “Marian en Willem 30 jaar getrouwd.”

(LED-scherm bijdragen kunnen toto 25 mei worden ingestuurd. Daarna is deze mogelijkheid gesloten)

Sponsorpaketten

We hebben ook grotere sponsorpakketten. Wil je jouw bedrijfslogo en/of boodschap in de Zomerweidedagkrant, de website, sociale media, etc? Neem dan snel contact met ons op via zomerweidedag@onshoefenhaag.nl om de mogelijkheden te bespreken en ondersteun de Zomerweidedag!

Hoofdsponsor

Platina sponsors

Goud sponsors

Zilver sponsors

Brons sponsors

Vrienden van de Zomerweidedag