Ondernemer? Doe mee!

Ben je lokale ondernemer? Breng dan jouw producten of diensten onder de aandacht en huur een kraam tijdens dit fantastische evenement. Het afgelopen jaar mochten wij rond de 3000 bezoekers verwelkomen. Wil je graag een kraam of standplaats huren? Dat kan nu! De inschrijving is geopend!

Wij zetten ons vanzelfsprekend volledig in om een zo groot mogelijk aantal bezoekers naar het evenement te krijgen, door middel van promotie in de gehele gemeente Vijfheerenlanden en het bieden van een avondvullend entertainmentprogramma voor jong en oud. Het foodtruck festival is de afsluiting van een dag vol activiteiten voor alle dorpsbewoners en de directe omgeving.

Faciliteiten

Het is mogelijk om een kraam te huren en eventueel met een tent ter bescherming tegen regen, wind of zon. We kunnen voorzien in stroom, wanneer je dit vooraf aangeeft.

De volgende faciliteiten kun je bij ons bestellen:

  • Standplaats (per 2 meter) voor eigen kraam of verkoopwagen
  • Kraam 2 meter of kraam 3 meter
  • Tent 3×3 meter of tent 4×4 meter
  • Electra

Wij zorgen voor gratis koffie/thee, toiletten, muziek en veel gezelligheid!

Kom je als vereniging of stichting? Gebruik dan de kortingscode “buddies” voor 20% korting.

Hebben wij sponsorafspraken met je gemaakt? Gebruik dan de kortingscode “bedanktdatjesponsort” en boek een gratis kraam van 2 meter breed. Boek nog eventuele andere voorzieningen en verstuur daarna het ingevulde formulier.